Trench coat

KatarinaVeljkovicnaslovna

 

Ovaj dan mi je bio isplaniran od jutra do večeri. Znači, prvo sam otišla na fakultet, pa sam tražila odeću i inspiraciju za naredne outfit post-ove, i na kraju sam išla na večeru kod drugarice koja je slavila rođendan. Kako sam znala da neću imati vremena da odem do kuće da se presvučem, morala sam da nađem outfit koji će “proći” svuda.

Sigurno ste primetili da je modni svet “poludeo” za kaputima i mantilima. Ja sam se ovog puta odlučila za dugački tamno zeleni mantil. Idealan je za ovakve dane kada je vreme promenljivo. Da bih izdržala ceo dan na štiklama, odlučila sam se za one koje su mi najudobnije. Legendarni model farmerki 501 – Levi’s sam uklopila sa košuljom. I kako bi outfit dobio Like a Blondie šmek, preko košulje sam obukla mrežasti “crop top”.

Volite li vi mantile i kapute? Kako ih kombinujete? Do sledećeg posta, BYE BYE!

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon

Smokey eyes tutorial

smokeynaslovna

Za ovaj beauty post odlučila sam se da vam pokažem kako se ja šminkam gotovo svakodnevno! Obožavam smokey eyes look i tek ponekad napravim “izlet” i odlučim se za neku nude kombinaciju! Ako i vi želite da probate ili usavršite ovaj look pratite sledeće korake.

Ako ste ikada koristile tamne senke, verujem da ste se iznervirale svaki put kada vam senka padne na lice i morate da skidate puder, pa se još više umrljate. E pa zato pre svega počnite od šminkanja očiju!

Naravno, pripremite oči za senčenje tako što ćete na kapke staviti prajmer za oči ili korektor. Tako će vam senka biti trajnija. Zatim nanesite crnu senku preko kapka, a iznad crne senke zlatkastu ili braon sedefastu senku kao što smo uradili u ovom tutorijalu. Takođe možete koristiti tamno srebrnu, na vama je da izaberete. Blendiranjem ove dve senke dobićete pravi “smokey” efekat. Na donjem kapku, takođe nanesite crnu senku, a unutar oka crni kreon. I naravno za kraj – maskara! Ako vam je neki višak senke pao na lice, odstranite je sredstvom za skidanje šminke (ili vlažnim maramicama, tonikom za skidanje šminke itd.).

Katarina-Veljkovic-Like-a-Blondie-Wannabe-Rosal-Lip-Balm-incredible-colors-19

 

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon

Red snake

naslovnaredsnake

1 Katarina Veljkovic-4

Ovaj, moj treći, outfit post je dobio naziv po pantalonama koje sam izabrala –  red snake ili crvena zmija! Mislite da sam slučajno odabrala ovaj print? Ne, naravno! Možda će mnogima zvučati čudno, ali ja volim zmije. Da budem preciznija – obožavam ih! Neostvarena želja mi je da imam zmiju kao kućnog ljubimca, jer mi se dopada njihov misteriozan izgled i simbolika koja ih prati; predstavljaju transformaciju i besmrtnost!

Elem, sada ću prestati da budem čudna, a za neke možda i jeziva. Vraćam se na outfit, dakle, generalno volim animal print-ove, naravno dobro ukombinovane i u granicama normale. Za ovaj outfit inspiracija jesu zmije, ali takođe i rock’n’roll, (da, Kaća ne možeš ti bez malo rock-a!). Ne mogu, ali, evo obećavam da ga neće biti baš uvek!

Crna providna oversize majica sa maramom sa resama je dalo malo tog rock šmeka. Po mom mišljenju ovaj outfit je i za dnevnu varijantu, ali takođe i večernji izlazak.

Što se tiče torbe, generalno nikada nisam volela torbe u beloj boji, uvek su mi izgledale jeftino, ma koliko koštale, dok nisam pronašla ovu u Accessorize-u. Za sve postoji prvi put zar ne?! Ja vas pozdravljam, do sledećeg post-a. Bye, bye!

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon
Page 1 of 3123