Red snake

naslovnaredsnake

1 Katarina Veljkovic-4

Ovaj, moj treći, outfit post je dobio naziv po pantalonama koje sam izabrala –  red snake ili crvena zmija! Mislite da sam slučajno odabrala ovaj print? Ne, naravno! Možda će mnogima zvučati čudno, ali ja volim zmije. Da budem preciznija – obožavam ih! Neostvarena želja mi je da imam zmiju kao kućnog ljubimca, jer mi se dopada njihov misteriozan izgled i simbolika koja ih prati; predstavljaju transformaciju i besmrtnost!

Elem, sada ću prestati da budem čudna, a za neke možda i jeziva. Vraćam se na outfit, dakle, generalno volim animal print-ove, naravno dobro ukombinovane i u granicama normale. Za ovaj outfit inspiracija jesu zmije, ali takođe i rock’n’roll, (da, Kaća ne možeš ti bez malo rock-a!). Ne mogu, ali, evo obećavam da ga neće biti baš uvek!

Crna providna oversize majica sa maramom sa resama je dalo malo tog rock šmeka. Po mom mišljenju ovaj outfit je i za dnevnu varijantu, ali takođe i večernji izlazak.

Što se tiče torbe, generalno nikada nisam volela torbe u beloj boji, uvek su mi izgledale jeftino, ma koliko koštale, dok nisam pronašla ovu u Accessorize-u. Za sve postoji prvi put zar ne?! Ja vas pozdravljam, do sledećeg post-a. Bye, bye!

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon