Smokey eyes tutorial

smokeynaslovna

Za ovaj beauty post odlučila sam se da vam pokažem kako se ja šminkam gotovo svakodnevno! Obožavam smokey eyes look i tek ponekad napravim “izlet” i odlučim se za neku nude kombinaciju! Ako i vi želite da probate ili usavršite ovaj look pratite sledeće korake.

Ako ste ikada koristile tamne senke, verujem da ste se iznervirale svaki put kada vam senka padne na lice i morate da skidate puder, pa se još više umrljate. E pa zato pre svega počnite od šminkanja očiju!

Naravno, pripremite oči za senčenje tako što ćete na kapke staviti prajmer za oči ili korektor. Tako će vam senka biti trajnija. Zatim nanesite crnu senku preko kapka, a iznad crne senke zlatkastu ili braon sedefastu senku kao što smo uradili u ovom tutorijalu. Takođe možete koristiti tamno srebrnu, na vama je da izaberete. Blendiranjem ove dve senke dobićete pravi “smokey” efekat. Na donjem kapku, takođe nanesite crnu senku, a unutar oka crni kreon. I naravno za kraj – maskara! Ako vam je neki višak senke pao na lice, odstranite je sredstvom za skidanje šminke (ili vlažnim maramicama, tonikom za skidanje šminke itd.).

Katarina-Veljkovic-Like-a-Blondie-Wannabe-Rosal-Lip-Balm-incredible-colors-19

 

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon