Jeans forever

Legend Modni predlog Wannabe magazine-18cover

Legend Modni predlog Wannabe magazine-12

Hello everybody! Za danas sam vam pripremila autfit koji bih definisala kao sportska elegancija. Kako pišem post, tako razmišljam o farmerkama, i šta bi bilo da one ne postoje. Ne smem ni da pomislim. Farmerke su spas, živele farmerke! Idu uz patike i duks, uz cipele na štiklu, uz košulju –  savršeno se kombinuju uz sve! One su univerzalan komad za svaki stil oblačenja. Od sportskog, poslovnog do elegantnog.

Ove farmerke za koje sam se ja odlučila su brenda Legend, s obzirom na to da je meni jako bitno da su farmerke udobne. Što se tiče današnjeg posta možete videti outfit koji odgovara i dnevnoj i večernjoj prilici. Nadam se da vam se dopada. Do sledećeg post-a, bye bye!

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon

Trip to Montenegro

LikeaBlondieMontenegrocover

11349117_976165999084824_1611540611_n

“Montenegro, Montenegro zove mene, zove mene…”  Za danas sam vam pripremila jedan lifestyle post. Pa da počnemo. U Crnu Goru sam otputovala jednim divnim povodom, a to je venčanje. Ima li nešto lepše od toga? Ja sam onaj tip devojke koja otkida na romantiku. Možda delujem malo muškobanjasto i volim ekstremne sportove, ali na romantiku “sečem vene”. Venčanje se održalo u crkvi Praskvica, a nakon toga u hotelu Mediteran. Bilo je predivno. Što se tiče autfita za venčanje, odlučila sam se za narandžastu haljinu koja prati liniju tela, plavu pismo torbu i krem cipele na štikle.

Odlučila sam da ostanem i uživam u primorju još par dana. Možete sve pogledati kroz slike i kratak video u kojima vas ostavljam da uživate.

p.s. Slike su fotkane mobilnim telefonom, jer nisam bila u prilici da nabavim profesionalni fotoaparat, nadam se da se ne ljutite!

Do sledećeg post-a! Bye. bye!

Continue reading

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon

Say YES in Belgrade

LikeaBlondieSayyesinBelgrade

Hello! Danas vam pišem o malo drugačijoj temi nego inače. Sigurno ste i vi kao i ja, na televiziji gledali Kolektivno venčanje koje se održava jednom godišnje u Beogradu. Reč je o 100 parova koji se venčavaju u isto vreme. Ove godine sam odlučila da odem i da ispratim dešavanje uživo. Bilo je potpuno drugačije od klasičnog venčanja, ali i zanimljivo. Šta više i TLC Srbija je ove godine odlučilo da isprati ovaj događaj i propratili su ga nizom zabavnih sadržaja putem njihove Facebook stranice!

Što se mene lično tiče verovatno se ne bih opredelila za kolektivno venčanje, jer želim da tog dana samo moj izabranik i ja budemo u centru pažnje. Naravno kao i svaka devojka maštam o svom venčanju, venčanici, gde bi se održalo, kakav bidermajer bih izabrala, itd.

Moram da priznam, sa godinama mi se menjaju “planovi” za venčanje. Kao mala maštala sam o venčanici koju bi nosila svaka princeza, da mi se vuče veo jos 5 metara pozadi. Par godina kasnije, želela sam haljinu “sirena” kroja, te sa ovim detaljima, te sa onim… Sada sam u fazi da bih se udala na plaži! Možda se na kraju odlučim i za kolektivno venčanje. Kada pomislim koliko su se moja maštanja o venčanju izmenila, plašim se kako će biti na kraju. Ako se udam uopšte! Šalim se, valjda ću naći “žrtvu”. Još uvek sam mlada, ne žuri mi se, ali mi maštanje nije zabranjeno.

Pogledajte video kako bih vam dočarala atmosferu sa 17. Kolektivnog venčanja u Beogradu.

It’s unclear why uag decided to forgo button coverage on folio case, considering the case provides more-than-adequate topspying.com/how-to-tell-if-your-phone-is-tapped coverage everywhere else

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon
Page 1 of 212