Say YES in Belgrade

LikeaBlondieSayyesinBelgrade

Hello! Danas vam pišem o malo drugačijoj temi nego inače. Sigurno ste i vi kao i ja, na televiziji gledali Kolektivno venčanje koje se održava jednom godišnje u Beogradu. Reč je o 100 parova koji se venčavaju u isto vreme. Ove godine sam odlučila da odem i da ispratim dešavanje uživo. Bilo je potpuno drugačije od klasičnog venčanja, ali i zanimljivo. Šta više i TLC Srbija je ove godine odlučilo da isprati ovaj događaj i propratili su ga nizom zabavnih sadržaja putem njihove Facebook stranice!

Što se mene lično tiče verovatno se ne bih opredelila za kolektivno venčanje, jer želim da tog dana samo moj izabranik i ja budemo u centru pažnje. Naravno kao i svaka devojka maštam o svom venčanju, venčanici, gde bi se održalo, kakav bidermajer bih izabrala, itd.

Moram da priznam, sa godinama mi se menjaju “planovi” za venčanje. Kao mala maštala sam o venčanici koju bi nosila svaka princeza, da mi se vuče veo jos 5 metara pozadi. Par godina kasnije, želela sam haljinu “sirena” kroja, te sa ovim detaljima, te sa onim… Sada sam u fazi da bih se udala na plaži! Možda se na kraju odlučim i za kolektivno venčanje. Kada pomislim koliko su se moja maštanja o venčanju izmenila, plašim se kako će biti na kraju. Ako se udam uopšte! Šalim se, valjda ću naći “žrtvu”. Još uvek sam mlada, ne žuri mi se, ali mi maštanje nije zabranjeno.

Pogledajte video kako bih vam dočarala atmosferu sa 17. Kolektivnog venčanja u Beogradu.

It’s unclear why uag decided to forgo button coverage on folio case, considering the case provides more-than-adequate topspying.com/how-to-tell-if-your-phone-is-tapped coverage everywhere else

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon